Offerte aanvragen

  +32 14 49 20 00  info@ustravel.be    
Groepsreizen op maat in Amerika of Canada
groepsreizen amerika canada

Op zoek naar groepsreizen in Amerika? En dan niet de reizen waarbij je met een groep onbekenden met zijn allen de bus in en uit gaat, maar een groepsreis waarbij je met jouw familie samen gaat rondreizen per camper en als familie, geheel op eigen wijze, Amerika gaat ontdekken? Of wil je een groepsreis door Amerika maken met jouw vriendengroep waarbij je samen ‘the kicks’ van de USA gaat beleven? 

Lid van bijvoorbeeld een motorclub en als groep de USA per motor gaan bereizen? Laat ons weten wat je tijdens de reis wilt gaan zien en doen en wij stellen de groepsreis op maat samen.

Schoolgroep? Ook het organiseren van een schoolreis naar Amerika is voor UStravel geen probleem. Eerder organiseerde UStravel samen met de NHTV internationaal hoger onderwijs Breda studiereizen naar de USA. De studenten bezochten Orlando, Florida en West-Amerika. 

Bedenk het maar zo gek als je wilt, UStravel is het antwoord! Wij zorgen ervoor dat jouw reis tot in de puntjes geregeld wordt.


Niet rondreizen, maar moet je met een groep naar Amerika om bijvoorbeeld een congres te bezoeken of dien je een andere zakelijke groepsreis naar Amerika te maken? Ook dan kan UStravel je van dienst zijn. Een vlucht die aansluit bij jouw wensen en een hotel in de buurt van het congrescentrum waar je ook de beschikking hebt over vergaderruimtes? Geen probleem!


Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de vele mogelijkheden. Hoe jouw groepsreis in Amerika er ook uit dient te zien, UStravel kan het voor je verzorgen. Waarom? Omdat wij alle airlines kunnen boeken tegen voordelige tarieven, goede afspraken hebben voor hotelovernachtingen en werken met de beste agenten in Amerika. Daarnaast reis je met zekerheid, UStravel is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.


Meer informatie of een aanvraag plaatsen voor een groepsreis? 
Neem gerust contact met ons op!

Mail naar info@ustravel.be

Of bel: +32 14 49 20 00