Offerte aanvragen

  +32 14 49 20 00  info@ustravel.be    
Villa's in Florida

Luxe villa's, townhomes en condos in Florida! Naast ons aanbod aan hotels in Florida hebben wij tevens een groot aanbod van deze speciale accommodaties. Luxe huizen op mooie stekjes in Florida en een zeer gastvrij team staat ter plaatse gereed om je een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Staat de accommodatie die je zoekt er niet tussen? Laat het ons gerust weten, wellicht kunnen wij dit alsnog aanbieden. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan. 

Villa op categorie
Al onze villa's liggen op prima locaties op vaak niet meer dan 20 minuten rij-afstand van Walt Disney World. De villa's kunnen qua indeling en inrichting onderling verschillen, maar hebben allemaal minimaal 3 slaapkamers en een eigen zwembad. Ter plaatse krijg je te horen op welk park en in welke villa je zult verblijven. 

Ga naar villa op categorie

Villa op een resort
Op zoek naar wat meer luxe? Dan is wellicht een villa op een resort een goede keuze. Deze villa’s zijn over het algemeen wat luxer en alle resorts beschikken –naast de privézwembaden bij de villa’s- over een gemeenschappelijk zwembad en een clubhuis met vaak vele activiteiten. De resorts liggen dicht bij Walt Disney World.

Ga naar villa op een resort

Villa op locatie
Kies je vooraf liever zelf voor de locatie waar je wilt verblijven, dan kan dit vooraf voor je gereserveerd worden. Wij hebben de meest populaire locaties alvast voor je geselecteerd. 

Ga naar villa op locatie