Offerte aanvragen

  +32 14 49 20 00  info@ustravel.be    

Canada busrondreizen

Heerlijk ontspannen de highlights van Canada bezoeken? Kies dan voor een busrondreis! Terwijl je lekker achterover leunt en onderweg geniet van groene landschappen en reusachtige bergen, wordt je naar de mooiste plekken gebracht. In ons aanbod vindt je twee busrondreizen, één in het oosten en één in het westen van Canada. Tijdens de rondreis in Oosten zie je de mooie steden die deze regio rijk is. Kies je liever voor het westen van Canada met zijn prachtige nationale parken? Ga dan voor de rondreis "Rockies Trail". 

 

 

Busrondreizen Oost Canada

Eastern Explorer - 12 dagen
Tijdens deze prachtige tour ontdek je alle hoogtepunten van het oosten van Canada. De reis start in Toronto en brengt je vervolgens naar de steden Montréal en Quebec City. Vervolgens bezoek je de hoofdstad van Canada, het mooie Ottawa. Ook de natuur wordt tijdens deze reis niet overgeslagen. Onderweg zie je prachtige meren, beekjes, dichte bossen en karakteristieke dorpjes. Tevens maak je een indrukwekkende wandeling in het Algonquin NP. Wanneer je in Oost Canada bent mag een bezoek aan de Niagara Falls natuurlijk niet worden overgeslagen en is uiteraard opgenomen in deze rondreis!   .

Highlights: Toronto - Montréal - Quebec City - Ottawa - Midland - Algonquin NP - Niagara Falls


Bekijk de rondreis

Busrondreizen West Canada

Rockies Trail - 10 dagen
Een busrondreis met de highlights van het westen van Canada, waarbij de Rocky Mountains dienen als jouw toegangspoort! De reis start in Calgary vanwaar je naar de prachtige natuur in Banff, Jasper en Whistler reist en vervolgens de havensteden van Vancouver en Victoria aan doet. Geniet van de prachtige kust en van boottochten door diepblauwe wateren die het thuis zijn van de walvis en waar de zeearenden over het water scheren.   .

Highlights: Calgary - Banff NP - Jasper NP - Sun Peaks - Whistler - Victoria - Vancouver


Bekijk de rondreis

NIEUW: BC & Rocky Mountains Spectacular - 15 dagen
Tijdens deze kleinschalige groepsreis mag je de spectaculaire landschappen en outdoor avonturen die dit bijzondere deel van de wereld definiëren, verwachten. Het is je kans op een actieve vakantie in wat door Lonely Planet omschreven wordt als de “# 1 meest spectaculaire natuurlijke attractie in de wereld.” We zullen de mooiste routes rijden, reizen buiten de gebaande paden midden in de natuur, overwinnen hoogtes voor grootse vergezichten en genieten van spannende activiteiten zoals raften, kanoën, wandelen, paardrijden, fietsen, een gletsjer avontuur en een vaartocht op een woonboot..

Highlights: Vancouver - Fraser Canyon - YoHo NP - Banff NP - Icefields Parkway - Jasper NP - Wells Gray Provincial Park - Cariboo Country - Whistler


Bekijk de rondreis

NIEUW: Southwest Sampler - 15 dagen
Met een kleine groep maak je een fantastische reis door het zuidwesten van Canada. Je begint in Vancouver en reist daarna voor een aantal dagen naar het prachtige Vancouver Island waar je onder andere Victoria, Parksville en Tofino bezoekt. Daarna steek je weer over naar het vaste land om hier een bezoek te brengen aan Manning Park, Osoyoos, Kelowna en Shuswap. Tijdens deze reis overnacht je niet alleen in hotels, maar ook op een woonboot en een ranch!

Highlights: Vancouver - Vancouver Island - Manning Park - Osoyoos - Kelowna - Shuswap


Bekijk de rondreis