Offerte aanvragen

  +32 14 49 20 00  info@ustravel.be    
camper-reizen-canada

Camper reizen in Canada

Een camper huren in Canada

 

Ontdek Canada per camper! Reizen met een camper is ideaal. Je kunt stoppen waar je denkt dat het mooi is en je heeft altijd alles bij de hand. Ook wanneer je midden in de natuur staat. Zie je een mooi plekje? Parkeer de camper, zet een lekkere kop koffie en geniet! 


Het rijden in een camper is helemaal niet moeilijk. Deze zijn voorzien van een automatische versnelling en vaak ook met cruise control. Het enige wat je hoeft te doen is sturen en vooral genieten van de rust en vrijheid! In Canada zijn de wegen veel breder dan bij ons en ook de parkeerplaatsen zijn stukken ruimer. Dus laat de grootte van een camper je zeker niet weerhouden!


Op onze website vindt je de informatie over diverse camper verhuurders en hun campers. Deze zijn er in verschillende types, maar ook in verschillende leeftijden. Kies je voor een wat oudere camper, dan profiteert je daarvan in de prijs. Uiteraard altijd nog met een uitstekende kwaliteit. Liever wat luxer? Dan kan dan ook!Direct prijzen checken
Zoek op kaart
Zoek op verhuurder
Vlieg met Air Transat

Een reis naar Canada maken? Vlieg dan met Air Transat! De prijzen t/m zomer 2018 zijn binnen, dus vraag nu de Canada camperreis met Air Transat-vlucht aan!

 

Vraag offerte aan >>