Offerte aanvragen

  +32 14 49 20 00  info@ustravel.be    
Over ons
Gun uzelf die droomreis!
  

U kent ongetwijfeld wel die opgewonden sfeer, de ochtend dat u op vakantie vertrekt. Zit alles wat u nodig heeft in de koffer, zit de zonnecrème wel in de bagage, reispas niet vergeten? De gedachten aan het vliegtuig doet u er helemaal zin in krijgen. Eindelijk start uw vakantie! 


En het zal een zorgeloze vakantie zijn, want bij UStravel.be maken wij het u graag gemakkelijk. Ongeacht welke bestemming in Amerika of Canada, wij stellen graag alles in het werk opdat u van ieder moment van uw reis kunt genieten. Of u nu voor enkele dagen op citytrip vertrekt, een begeleide rondreis of fly & drive maakt in Amerika of Canada, elk detail wordt tot in de puntjes uitgewerkt. Wij zorgen voor de hotels, transfers, de camper, de huurwagen, de excursies, precies zoals u dat van professionals mag verwachten. 


Wij hopen dat onze website een bron van inspiratie mag zijn voor uw volgende reis. Misschien is dit wel eens de gelegenheid om op een andere manier of naar een andere bestemming op vakantie te gaan; Wist u dat UStravel.be een enorme waaier van mogelijkheden biedt? Van een lekkerlui vakantie aan de kust, naar een culinaire ontdekkingstocht doorheen Amerika of waarom niet een actieve vakantie in de nationale parken. U kunt bij ons terecht voor om even welke vraag. Dus waarom niet eens die lang geplande droomreis uitkiezen? Wij zorgen voor de rest. 


Veel wegdroomplezier. 


Liesbet Cannaerts
Guido Cannaerts